Frågor och svar2017-11-30T22:54:11+00:00

vittleende.com

Hur kan ni sälja så billig tandblekning?

Den största anledningen är för att en tandläkare har en dyr timkostnad vilket gör att priset blir högre. När en tandläkare utför en tandblekning måste de gjuta tandskenorna för varje patient vilket är ineffektivt och kostsamt. När du istället köper tandblekning för hemmabruk som har samma kvalité som hos din tandläkare inkluderas inte kostnaden för tjänsten. Så genom att göra jobbet själv kan du köpa tandblekning billigt med samma resultat som hos din tandläkare. Vi vill poängtera att tekniken och resultatet blir exakt densamma som hos din tandläkare.

Bleka tänder hemma, så fungerar det

Det tillkommer instruktioner från alla våra produkter men vi på Vittleende.com kommer ändå instruera.

  • Först kommer du att börja med att forma den munskenan som du fått med i ditt startkit. Den måste du få anpassad till hur dina tänder sitter för att få ett bra resultat. Koka upp vatten i 80°
    och sänk sedan ner munskenan i ungefär 3 sekunder. Detta resulteras i att den blir mjuk och formbar. Skaka av vattnet och stoppa den sedan i munnen (den kommer inte vara varm). Ta hjälp av tungan och dina fingrar för att forma skenan efter dina tänder. Sug sedan in och ut luft. Skölj sedan skenan i kallt vatten. Avsluta med att klippa av flärpen på skenorna. Om steg2resultatet inte blev som önskat är det bara att göra om proceduren med samma skena tills det känns bra.
  •  Borsta sedan dina tänder med din vanliga tandborste utan tandkräm.
  • Ta fram tandblekningstuben och tryck sedan ut ett tunt lager gel i munskenan från kant till kant. Sätt sedan in skenan på den tandrad du vill bleka, vi rekommenderar att bleka en tandrad i taget men det är möjligt att göra båda samtidigt. Låt sedan skenan sitta inne i 15 min.
  • Efter 15 min kan du spotta ut skenan och skölja munnen med vanligt vatten. Borsta tänderna med din vanliga tandborste utan tandkrämvittleende.com
  • Nu är det bara att upprepa denna enkla behandling tills du fått den vita nyans du vill ha på tänderna. För att lättare se resultet, titta på en tandnyanskarta (ingår i Dentaworks startkit). Vid varje behandling används det ungefär 0,5 ml gel som räcker totalt till ungefär 10 behandlingar.

Detta är en generell instruktion, vi uppmanar användaren att ändå läsa igenom instruktionerna som tillkommer eftersom små ändringar kan tillkomma

Jag behöver bleka tänderna hemma, men vad gör att mina tänder är gula och fläckiga

Det finns mängd faktorer som spelar in här. Emaljen är uppbyggd av en glasliknande yta som ger den vita nyansen på tänderna. I takt med åldern och konsumtion av bland annat kaffe, te, vin, läsk, mat och rökning blir emaljen tunnare vilket gör att den blir genomskinligare och det gulare kärnmaterialet i tanden, dentin, som är egentligen gulfärgad blir då mer genomskinlig vilket resulteras i att tanden ser gul och ofräsch ut.

Hur fungerar tandblekning för hemmabruk i praktiken?

Tandblekningsgel innehåller natrium bikarbonat och andra ingredienser som på ett skonsamt och snabbt sätt genomtränger emaljen och därmed bleker tänderna från insidan och ut. Processen är helt naturligt genom att det syre som finns inne i dentinen då frigörs som sedan gör tänderna vitare.

Är det farligt att bleka tänderna?

Nej det är helt ofarligt. Till en början var det vanligt att man blekte sina tänder hos sin tandläkare men nu finns möjligheten att även göra det hemma på ett säkert sätt. Så länge du beställer dina tandblekningsproduktioner från godkända och seriösa aktörer som de vi har på Vittleende.com som har speciellt framtagna produkter för att kunna bleka sina tänder hemma på ett säkert sätt. Alla våra tandblekningskit är peroxidfria.

Är tandblekning farligt för tandköttet?

Nej, faktiskt tvärtom! Tandblekningsgelen förbättrar tandköttets hälsa genom att gelen rengör tandköttet med sina antiseptiska förmåga.

Jag har riktigt gula tänder från många års av rökande, går de att få vita tänder igen med tandblekning ?

Ja det går. Generellt sätt fungerar tandblekning bäst på tänder som har blivit missfärgade från naturliga sätt, alltså från ålder, mat, dryck men du kommer få ett tillfredsställande resultat ändå.

Vad bör jag tänka på efter min tandblekning?

vittleende.com

Direkt efter behandlingen bör du undvika all typ av mat och dryck som innehåller färgämnen, som tex vin (förutom vatten) efter de två första dygnen efter tandblekningen. Därefter bör du undvika rökning och snus så mycket du kan eftersom det vanlig bov för gula tänder.

Hur länge är mina tänder vita efter tandblekningen?

Rätt individuellt beroende på din livsstil. Rökning och snus gör dina tänder gulare. En behandling håller i sig ca 6-9v beroende på sin livsstil. Därefter är det bara att upprepa behandlingen.

Om man har ett tandsmycke, kan jag ändå bleka tänderna hemma?

Så länge ditt smycke inte är ivägen för själva tandskenan är det inga problem att genomföra behandlingen. Tandblekningsgelen kommer inte heller att skada ditt smycke.

Är det tryggt att handla billig tandblekning via er hemsida?

Ja givetvis. Alla de hemsidor vi länkar till har E-handel certifikat så att du ska känna dig trygg att handla via oss.

Finns det några potentiella bieffekter av att bleka tänderna hemma?

Nej det finns inga kännbara bieffekter av att bleka tänderna. Det finns heller inga studier visar att det vore farligt för gravida eller för de som ammar att bleka sina tänder. Trots detta rekommenderar vi på Vittleende.com att avvakta med att bleka tänder om du ammar eller är gravid som en säkerhetsåtgärd.

Jag har fått svar på mina frågor, jag vill se listan på tandblekning