Prisvärd tandblekning med goda resultat med unik formula

Formula 10/10
Pris 9/10
Resultat 9/10

Med den här veganska tandblekningen får du ett garanterat bra resultat. Många konsumenter har efterfrågat en produkt som är vegansk vilket nu Dentaworks har tagit fram. Produkten är även fri från BPA, TEA och parabener.

Tandblekning

Recension av Dentaworks tandblekning

-Beställningen från Dentaworks kom direkt dagen efter i snygga förpackningar med innehållen:

-Dentaworks tandblekningsgel 20 ml (räcker till ca 56 behandlingar)

-3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)

-Dentaworks förvaringsbox för tandskenorna

-Tandnyanskarta för att lätt se resultat

-Manual på svenska med enkla instruktioner

Dentaworks erbjuder en produkt som är 100% vegansk, fria från BPA, TEA och parabener och har en helt unik formula som hela tiden förbättras enligt dem.

Med enkla och tydliga instruktioner var det enkelt att komma igång med sin tandblekning. Du använde de två skenor som ingick och hade den ena vid din övre tandrad och den andra till den undre. Dessa ska sedan placeras i hett vatten och placera dem över tänderna som sedan formar sig efter din unika tandrad. På så sätt får du sedan bästa möjliga resultat från din tandblekning. Fram med tandblekningsgelen och placera en längd med gel över hela tandskenan som du sedan placerar ovanför tänderna. Enligt Dentaworks ska skenan sitta på mellan 30-60min två gånger dagligen. Detta var lite längre än de andra produkterna vi provat.

Resultat sågs redan efter tre dagar användning så formulan är sannerligen väldigt bra. Efter att ha slutförd hela tandblekningsperioden blev vi nöjda med resultatet. Detta är givetvis ett individuellt resultat men personen som testa tandblekningen snusade och hade måttlig vinkonsumtion (två stora bovar för mörkare tänder).

Det kändes tryggt att produkten var helt fri från TEA då det har visat sig vara ett hormonstörande ämne och ökar risken för cancer.

Studier har till och med visat att TEA är ett hormonstörande ämne och att det kan framkalla cancer.

Vi är nöjda med tandblekningen och rekommenderar produkten

Läs mer om produkten här